Hera Huntress


                                             

                    undefined                                             

 

 Foreldre: 
Fantins Busy Buddy / Fantins Gorgeous Goya

Født
 29.04.2017   
Reg.nr.
 NO43394/17
Farge
 Lever/Hvit
Høyde

HD
Øyne ECVO

Øyne Gonoskopi

HERA

2017  Hera ble i forsiktigste laget for sine nye eiere, vi kjøpte henne tilbake i oktober 5,5 mnd gammel

En knallsøt tispe med MYE energi, nysgjerrig på alt . Fant hun noe så skulle det undersøkes nøye, og gjerne spises. Siden hun fant alt mulig rart og tok det med seg, ble det en periode hvor vi måtte passe litt ekstra på. 

På Valpetreff på høsten så vi på søket og ble positivt overrasket over hvor godt hun brukte nesen og på arbeidslyst/vilje.

Så ble Kjell utsatt for et uhell og Hera flyttet i en periode til Jan Erik og Kari i Undrumsdal. Der ble hun sosialisert og var med på Juletrefest for hunder lol

 

2018  Hera er tilbake hos oss, forsiktigheten avtar, hun avreagerer fortere og fortere, hun er nysgjerrig og løser derfor problemet selv. Det er enkelte hunder som fremkaller atferden.

I Sommer begynte vi med litt bevisst trening, Jan Erik er ivrig og vil gå på JAL prøve med henne.  De har super kjemi og samarbeider utrolig fint. Apport treningen er godt i gang.

Vi tok henne med til et vann for å se om hun ville svømme.  Lysten var stor men hun holdt seg lenge på grunna. Plutselig la hun seg ned og da var det gjort, hun svømte og svømte og ville bare være i vannet. Da er apportering i vann og levering på land neste prosjekt.

 

 


 
 
 undefined
 undefined
 
 
  undefined                                   
 Hera ca 3 mnd.  Valpetreff. Kjell og Hera på sin 1.trening.  Hun har blitt 6 mnd.  Etterpå sluknet de, sammen... tror vi får en bortskjemt liten hund
     


admin