Fantins Gorgeous Goya undefined
Foreldre
 (NJCH Fantins Western/Lagnmill Gilpin) 

Født               23.03.2015
Reg. nr.            NO38537/15
Farge                Lever/Hvit
Høyde               
HD                   FRI - A
AD  UA   -0
Cord I Ikke affisert, Ikke bærer
Øyelyst ECVO    :  UA  14.02.17
Øyne Gonioskopi:
Øyelyst  ECVO         :
 UA  14.02.17
 UA  22.01.19
 
Valpekull:

Fantins HH kull  6 valper, 1T 5H  Født 29.04.17

    

Goya 
Goya var så knøtt liten når hun ble født at vi nesten ikke trodde det var mulig, bare 130 gram, hun lå som en liten fuglunge i hånden min.  Størrelsen var imidlertid det eneste som var forskjell med de øvrige i kullet. Evnen til å finne mor og mat var det ikke noe å si på, ei heller var hun senere til å reise seg når den tid kom. Alt var som vanlig, bortsett fra fødselsvekten.
Det ble som det måtte bli, vi ville se denne lille, energifulle valpen vokse til, vi måtte rett og slett se hvordan hun utviklet seg - saken var avgjort, vi fikk nok en hund i huset!
Hun var liten til hun nærmet seg 5 måneder, da strakk hun på bena og vips så var hun helt på høyde med de øvrige valpene.
 
2016
Nå har Goya blitt 1 år gammel er like stor som våre andre voksne tisper.  Energien er på topp og hindringer er til for og forseres, dør grind på 110 cm f.eks. - ikke noe problemlol
På tide og presentere henne for "livets alvor" nå må trening settes på dagsorden.
 
2017
Goya er straks 2 år, pga sykdom hos hennes 2-bente flokkmedlem har hun ikke blitt trent, men på daglige lange turer i skogen ser vi helt klart hva som bor i henne, og at hun i fart og energi har fått dobbelt opp, både fra far og mor. Hun er en  utrolig blid, glad, hyggelig og kjærlig hund. Hun har nå, 2 år gammel sin andre løpetid, det er 11 mnd siden sist. Med så lang tid mellom hver løpetid parer vi henne denne gangen og går spennende tider i møte.
29.04.17 Fødselen er i gang, sent på kvelden kommer den første, så resten i tur og orden. Hun er førstegang fødende, men ordner ALT selv, vi er imponert , er tilstede, men kun fordi vi ønsker det. Hun hadde klart seg om hun var alene. Vårt HH kull er født, 6 valper, jevne i vekten, 1 Tispe, 5 hannvalper.  Vi selger alle, men kjøper Hera tilbake 5,5 mndr gml. se hennes side.
28.08.17 Goya debuterer på Jaktanleggsprøve - Kjell starter en hund som knapt har vært trent og får 53/60 poeng - vi er svært fornøyd.
På høsten blir Kjell langvarig syk, treningen stoppet opp.
 

 

  undefined  undefined 
  Goya midt i bilde 5 uker og gammel.        5 mnd gammel  14 mnd og like stor som våre andre tisper!
undefined undefined undefined
  vann er topp!      hun tar sats...      strekker ut og hopper og går inn for landing Dato  Sted  Prøvetype  Res. Kommentar 
 
 2017 
 26.08.17  Kilebygda     JAL  Bestått 53/60p  Jakter i høyt tempo, stor jaktlyst, urolig i skudd/kast, bringer fuglen til land.  
 
 
 
admin